Aanmelding

Aanmelding

Wachttijd

  • Aanmeldingswachttijd:
    aanmeldingswachttijd: gemiddeld 15 weken
  • Behandelingswachttijd: Geen
    Nadat er een intake heeft plaatsgevonden, kunt u direct aan uw behandeling beginnen.
  • Datum laatste actualisatie van de getoonde wachttijden: 14-10-2021

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de “treeknormen”). Zie ook de informatie hierover op de factsheet van de NZa.

U kunt ook op de site van www.lvvp.info (Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten) kijken voor een collega-psycholoog in de buurt, die mogelijk eerder plaats heeft.

Het kan zijn dat in de loop van het jaar het omzetplafond bereikt is van een bepaalde verzekeraar. In dat geval kan en mag de praktijk geen nieuwe cliënten van die verzekeraar meer aannemen, omdat het daarvoor gereserveerde budget door de verzekeraar dan op is.

Telefoon: U kunt zich  telefonisch aanmelden op nummer: 0320-257845

Aangezien we geregeld in gesprek zijn, kan het zijn dat u ons niet aan de lijn krijgt. U kunt dan een bericht inspreken op het antwoordapparaat, waarna u zo spoedig mogelijk wordt teruggebeld.